Παιδικα Παρτυ

Καλώς ήρθατε στην αγαπημένη μας ενότητα: τα παιδικά πάρτυ!
Αν θέλετε να χαρίσετε μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία στο παιδί σας και τους φίλους του, δεν έχετε παρά να γιορτάσετε τα γενέθλια σας στην καταπράσινη βεράντα του Staikos Tennis Club!
Εδώ όλα είναι δυνατά και εύκολα.

Παιδικό πάρτυ στο Staikos Tennis Club σημαίνει:

  • Ατελείωτο παιχνίδι και δράση.
  • Άμεση επαφή με τη φύση που λείπει τόσο πολύ από την καθημερινότητα μας.
  • Ασφαλές περιβάλλον με ατελείωτο γκαζόν για να το τρέξουν όλο!
  • Κλειστή αίθουσα για τις πιο κρύες μέρες του έτους.
  • Απολαυση της απέραντη θέας από τη μοναδική τοποθεσία μας και χαλάρωση στην καφετέρια του club.

Αν θέλετε να παρέχετε μια πιο «οργανωμένη» δραστηριότητα στα παιδιά, η νούμερο ΕΝΑ επιλογή είναι το tennis! Προπονητής του Staikos Tennis Club θα απασχολήσει τα παιδιά με αθλητικές δραστηριότητες, θα δοκιμάσουν τα πρώτα τους χτυπήματα και θα μάθουν κάποια από τα μυστικά του υπέροχου αθλήματός μας!
Άλλες επιλογές είναι η ενοικίαση γηπέδου 5×5, ή η δημιουργική απασχόληση με παιδαγωγό. Μπορείτε να φέρετε κάποιο άτομο της εμπιστοσύνης σας ή να σας συστήσουμε (χωρίς έξτρα επιβάρυνση), επαγγελματίες του χώρου.
Τέλος, το Staikos tennis club συνεργάζεται με catering και μπορεί να σας προσφέρει πακέτα με πληθώρα επιλογών για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Το καφέ-μπαρ του tennis club θα καλύψει κάθε σας ανάγκη.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2421087722 να ορίσουμε ραντεβού για να σχεδιάσουμε το δικό σας πάρτυ και να κλείσουμε την ημερομηνία!
Ο χώρος διαθέτει άνετο parking και ράμπες για εύκολη πρόσβαση σε καροτσάκια.