Γάμος και Βάφτιση

Στο Staikos Tennis Club θα βρείτε την ιδανική ατμόσφαιρα για να οργανώσετε τη δική σας δεξίωση, από τη βραδιά του γάμου σας, μέχρι βάφτιση και αξέχαστα πάρτι.

Ο κυριότερος λόγος για να μας επιλέξετε? Σας εγγυόμαστε το πιο ονειρεμένο φόντο στις φωτογραφίες σας!

Το Staikos Tennis Club είναι μια μεγάλη καταπράσινη έκταση στις Αλυκές Βόλου. Η μοναδική τοποθεσία του, σας προσφέρει πανοραμική θέα σε όλο τον Παγασητικό. Καθώς το φως της ημέρας φεύγει, τα φώτα της πόλης του Βόλου θα συνθέτουν το πιο μαγικό σκηνικό στη δική σας εκδήλωση.

Ο χώρος αποτελείται από καταπράσινο κήπο αλλά και πλακόστρωτο έδαφος για να συνθέσετε το δικό σας σκηνικό με τρόπο που να ολοκληρώνει τις επιθυμίες σας.

Είτε έχετε ονειρευτεί πολλά άτομα στην εκδήλωσή σας, είτε έναν πιο στενό κύκλο, το Staikos Tennis Club μπορεί να σας προσφέρει άνεση, πολλές διαφορετικές όμορφες γωνίες με μια διακριτική πολυτέλεια για να απασχοληθούν οι καλεσμένοι σας και να περάσουν υπέροχα δίπλα στη φύση.

Όπως και αν επιθυμείτε την εκδήλωσή σας, πολυτελή, ρομαντική, μοντέρνα επικοινωνήστε με το Staikos Tennis Club στο 2421087722 να ορίσουμε ραντεβού για να σας ξεναγήσουμε στο χώρο μας και να σχεδιάσουμε την κάθε πτυχή εκέινης της μέρας.

Μετά από χρόνια εμπειρίας στις εκδηλώσεις, το Staikos Tennis Club μπορεί να σας φέρει σε επικοινωνία με άρτιους επαγγελματίες (εστίαση, στολισμός, ήχος, φωτογραφική κάλυψη, φωτισμός) χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Επίσης, είμαστε στη διάθεσή σας για να συνεργαστούμε με άτομα της δικής σας εμπιστοσύνης.