Εγκαταστάσεις

Ένας υπέροχος χώρος έχει δημιουργηθεί στην περιοχή των Αλυκών Βόλου, λίγα μόλις λεπτά έξω από το κέντρο της πόλης του Βόλου. Πρόκειται για κάτι το διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει, το Staikos Tennis Club!
Αποτελείται από 3 γήπεδα τένις συνθετικού χλοοτάπητα άριστης ποιότητας, 1 γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5, ευρύχωρα αποδυτήρια, καφέ-snack bar καθώς και χώρο πολλαπλών χρήσεων (πάντα εναρμονισμένο με το αντικείμενο του… το tennis!).
Το Staikos Tennis Club παρέχει ενοικίαση γηπέδων τένις, ιδιαίτερα και ομαδικά μαθήματα τένις, για μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλήματος, πρωταθλήματα τένις για τους πιο μυημένους, καθώς και πλήθος άλλων υπηρεσιών γύρω από το αγαπημένο μας άθλημα.
Η πληρότητα και η οργάνωση του σε όλους τους τομείς, το άνετο parking, το φιλόξενο περιβάλλον, η φύση και η καταπληκτική θέα στο Βόλο, το Πήλιο και τον Παγασητικό κόλπο, είναι στοιχεία που το καθιστούν κατάλληλο για να οργανώσετε στις εγκαταστάσεις του την δεξίωση γάμου ή βάφτισης, καθώς επίσης και το παιδικό πάρτυ σας.
Μια εξαιρετική επιλογή για να αποδράσει κάποιος από τους ρυθμούς της καθημερινότητας, και να χαλαρώσει στο καταπράσινο περιβάλλον, απολαμβάνοντας το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της περιοχής: την ησυχία και την πανέμορφη θέα!